Interview met Jeroen Bakker

Jeroen Bakker

Jeroen Bakker (35) is een succesvolle ondernemer, en eigenaar van het dakkapellenbedrijf Jarino.

Hoe is het bedrijf Jarino dakkapellen begonnen?

Het is eigenlijk allemaal begonnen als een hobby. Al vanaf jongs af aan was ik altijd aan het timmeren en aan het klussen in de schuur van mijn vader. Dit was wat ik het liefst deed in mijn vrije tijd. Toen ik een opleiding moest gaan kiezen, was het voor mij ook niet zo’n moeilijke keuze. Timmerman, dat wou ik worden! Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een bedrijf gespecialiseerd in dakkapellen. Dit vond ik zo leuk dat ik wist dat ik dat ook wou doen later! Ook wou ik altijd al zelf een bedrijfje starten. Dit was mijn kans! Na mijn opleiding ben ik eerst een aantal jaar in dienst geweest bij een timmerbedrijf, of meer ervaring op te doen, en daarna ben ik mijn eigen bedrijf Jarino gestart!

Kun je ons vertellen wat je bedrijf inhoudt?

Jarino is een jong bedrijf gespecialiseerd in dakkapellen. Jarino is in de loop van de jaren flink gegroeid, en bestaat nu uit een groot landelijk netwerk van professionals. Alle vakmannen aangesloten bij het netwerk van Jarino zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Bij Jarino is klantvriendelijk, een goede service en een zo goed mogelijke kwaliteit het belangrijkst! Wij doen er alles aan om u goed te helpen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste dakkapel die vervolgens op de juiste manier wordt bevestigd op uw woning.

Wat levert Jarino?

Jarino levert in principe alle soorten en maten dakkapellen. Door het aanschaffen van een dakkapel vergroot de leefruimte van uw woning, en worden onhandige kamers met schuine wanden zeer goed bruikbaar. Wij leveren onder andere prefab dakkapellen, maar ook traditioneel komt nog vaak voor. Het voordeel van prefab is dat het binnen een dag geplaatst kan zijn, dit levert u zo weinig mogelijk overlast, maar bij een traditioneel gebouwd dakkapel heeft u extra mogelijkheden en opties. De materialen die we vooral leveren zijn hout en kunststof. Beide soorten hebben hun eigen voor- en nadelen, en het kan dus soms lastig zijn om een goede keuze te maken! Gelukkig hebben onze professionals veel ervaring en verstand van zaken, en kunnen zij u goed helpen bij het kiezen van de juiste dakkapel.

Wat is het leukste aan het runnen van een bedrijf?

Ik vind het vooral leuk dat je ziet dat als je hard werkt, je daadwerkelijk positief resultaat ziet. In het begin was de klantenkring maar klein, maar je ziet dat als je goede service levert en erg je best doet om het beste voor elkaar te krijgen tijdens een klus, er steeds meer klanten op je af komen. Elke dag die ik tegemoet ga, zie ik weer als een uitdaging. Dit maakt het runnen van een eigen bedrijf een beetje spannend, maar vooral heel erg leuk!

Hoe staat Jarino dakkapellen ervoor over 5 jaar als het aan jou ligt?

In principe ben ik blij met het bedrijf zoals het nu gaat. Natuurlijk zijn er verbeterpunten, en ik wil hier dan ook graag aan werken met ons hele netwerk! Ik hoop natuurlijk dat er over 5 jaar nog net zoveel (of meer) klussen binnenkomen als er nu komen, en dat wij altijd de wensen van onze klanten kunnen vervullen!