Een interview met Piet van der Veen van Pvdv

Piet van der Veen

Piet van der Veen, eigenaar van het gevelwerk en vochtbestrijding bedrijf Pvdv. Jonge Bazen is benieuwd waarom Piet het bedrijf is gestart, wat zijn drijfveer is en wat hij zo leuk vindt aan het runnen van zijn eigen bedrijf. Onze journalist Astrid sprak Piet in wegrestaurant Goudreinet nabij Vuren. Een portret van een succesvolle en nuchtere ondernemer.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Piet van der Veen. Ik ben een 28 jarige ondernemer uit Antwerpen en ik ben opgeleid tot professioneel gevelbehandelaar en vochtbestrijding specialist. Negen jaar geleden ben ik als kleine zelfstandige begonnen met mijn eigen gevelwerken en vochtbestrijding bedrijf Pvdv. Na negen jaar hard werken, is mijn bedrijf een stuk groter geworden. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar een groot netwerk met meer dan 25 vakmannen, die allemaal goed gediplomeerd zijn en ruime ervaring hebben binnen het vakgebied.

Wat is Pvdv precies?

Pvdv is een jong bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technieken en gereedschappen voor het beste resultaat. Klantvriendelijkheid staat samen met vakkundige service hoog bovenaan op het lijstje bij Pvdv. Bij Pvdv bent u zeker van een goede service en u bent verzekerd van snelle en vakkundige hulp. Al jaren lang helpen wij u met onder andere het impregneren en reinigen van gevels, het voegen van gevels en het bepleisteren van uw gevel. Pvdv heeft inmiddels een groot landelijk netwerk waardoor en altijd een specialist bij u in de buurt is. Hierdoor wordt u snel geholpen en hoeft u nooit lang te wachten op de uitvoering van de klus!

Wanneer kunnen we Pvdv inschakelen?

Als de gevel van je huis te is aan een opknapbeurt kunnen wij een complete gevelrenovatie voor je realiseren. Hierbij hoort het reinigen van de gevel, het vernieuwen van de voegwerken en/of het impregneren van de gevel. De gevel zal er hierna een stuk beter uitzien, en zal ook nog eens beter beschermd zijn tegen verschillende factoren van buiten doordat de gevel is geïmpregneerd. Ook kun je ons inschakelen als je de gevel van je huis wilt bepleisteren. Wij maken gebruik van verschillende soorten bepleistering en er is daarom ook veel keuze! In principe kun je dus voor alle gevel en vochtproblemen Pvdv inschakelen!

Wat is het leukste aan het runnen van een bedrijf?

Het leukste aan het runnen van een eigen bedrijf, is dat je een bedrijf mag beheren waar al je liefde en passie in zit. Al van kleins af aan was mijn doel om een eigen bedrijf te starten als gevelbehandelaar en vochtbestrijding specialist. Ik kan met trots zeggen dat dit gelukt is, met succes! Het bedrijf loopt goed, en het netwerk groeit nog steeds. Door de snelle groei van Pvdv is het runnen van het bedrijf een hele uitdaging. De uitdaging houdt het spannend en dit maakt het runnen van een bedrijf naar mijn mening het aller leukst!

Hoe zie je de toekomst van Pvdv?

Als het zo doorgaat met het bedrijf, zie ik de toekomst van Pvdv zonnig in. Op dit moment groeit het bedrijf zeer snel, en ik verwacht dan ook dat het netwerk zich steeds verder door het land verspreidt. In de toekomst hoop ik alleen gebruik te maken van de modernste technieken en gereedschappen, zodat de klussen die we uitvoeren zo snel, en eenvoudig mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Ik denk dat dit een pre is voor zowel ons als bedrijf, maar ook voor onze klanten.